Český tenisový svaz

OPTIM TOUR 2017: Petr Nouza vyhrál zaslouženě áčko v Liberci

31.01.2017

Petr Nouza (SK Hamr) si poradil se všemi soupeři na rychlém povrchu v Liberci. K tomu ještě se svým trenérem Davidem Škochem ovládli soutěž čtyřhry. Výsledky.

Za zmínku jistě stojí hra talentovaného Tadeáše Paroulka (I.ČLTK Praha) a výkonnostní vzestup Jiřího Vachtla, který vyřadil loňského vítěze – domácího Lubomíra Majšajdra. Pro poraženého finalistu, zástupce z Moravy Daniela Valu (TC Brno) byl turnaj také úspěšný, přestože finále nedohrál pro zranění.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Za přispění Tomáše Trska z Liberce zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

Zpravodajství z oblasti českého tenisu
František Čech Mistrem světa 2012 Super-Seniorů
Fantastického úspěchu dosáhl František Čech na Mistrovství světa Super-Seniorů v chorvatském Umagu.Získal zlatou medaili ve své kategorii M-75, kde ve finále porazil Kinga Van Nostranda z USA 6:4 7:5. Spolu s Ladislavem Vysockým získali stříbro v deblu a bronz za soutěž družstev. Zlatou medaili také získala Radka Martinicová ve smíšené čtyřhře. Gratulujeme.
23.09.2012
Pohár prezidenta ČTS – miliony pro mládež
Už patnáctý rok je ve funkci prezidenta ČTS Ivo Kaderka, český tenis patří k nejlepším na světě a je už dlouhá léta v dokonalé finanční kondici. Přitom problémy kolem financování českého sportu jsou rok od roku větší.
21.09.2012